Terugvorderen advocaat kosten

Deel deze post:

Terugvorderen advocaat kosten bij echtscheiding

Wat was er aan de hand?

Cliënt ligt in scheiding met diens vrouw, waarmee hij een huis heeft gekocht en een fysiopraktijk heeft opgericht. De vrouw van Cliënt is met kinderen uit het gezamenlijke huis vertrokken en is uitgebleven in haar werkzaamheden bij de fysiopraktijk, mede hierdoor was cliënt genoodzaakt tot afwikkeling van het bedrijf. 

In het licht van de afwikkeling en het uitblijven van samenwerking van de vrouw van cliënt heeft deze veel moeten procederen, ook buiten de echtscheiding om, hetwelk hoge advocaatkosten tot gevolg heeft. Voor een bedrijf waarbij hij in oorsprong niet actief betrokken was.

Wat vroeg onze cliënt ons?

Cliënt wilde de advocaatkosten vorderen van diens ex-vrouw, daar het uitblijven van medewerking aan haar zijde hebben bijgedragen aan de hoge advocaat kosten.

Wat hebben we voor onze cliënt gedaan?

Uit het laatste kortgeding tussen partijen stelt de rechter zich op het standpunt dat dit middel niet geschikt is om te oordelen over de eis van de advocaatkosten, zodoende heeft Rechtfabriek in een dagvaarding voor een bodemprocedure bij de kantonrechter de advocaatkosten gevorderd van de vrouw van cliënt.

Hou je hoofd koel
Hoofd koel houden en doorzetten

Rechtfabriek Archief

Meer berichten

Start hulp!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Voor meer informatie of een prijsopgave

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Vraag Advies

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Het formulier is succesvol verzonden

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Werken bij de Rechtfabriek

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in: