Start een rechtszaak!

Je badkamer slecht geïnstalleerd?

Een hoge afrekening voor 'schade' aan je gehuurde auto?

Word je als ZZP'er moedeloos van die klant die maar niet betaalt?

Betaalbare Rechtsbijstand

Start een rechtszaak om een conflict op te lossen! Het werkt. Soms heeft een conflict een juridisch duwtje nodig. Meer dan 90% van de gestarte rechtszaken bij de kantonrechter geeft een positief resultaat voor de eisende partij. De kantonrechter behandelt zaken met een financiële waarde van minder dan € 25.000. De kantonrechter is toegankelijk voor iedereen, ook voor jou!

Regel bij ons alle juridische stukken die je nodig hebt voor een procedure bij de kantonrechter. Goedkoop en toch op maat gemaakt. Wij houden jouw rechtszaak betaalbaar. We helpen je ook met advies over de procedure zelf. Kijk bij Over-ons om te leren over zelf procederen en  onze manier van werken.

Wij werken met vaste prijzen. Zo sta je nooit voor een verrassing. Wel blijven processtukken maatwerk. Vraag ons dus van te voren wat het gaat kosten!

Laat het er niet bij zitten. Start nu zelf een rechtszaak met een dagvaarding.

Een nieuwe rechtszaak starten. Hoe werkt het?

Stap 1
Wat heb je nodig?
Wat hebben we nodig om een rechtszaak te starten?
1. de gegevens van eiser (jij) en gedaagde (de tegenpartij)
2. Je eis(en) (ook wel: vordering(en) genoemd)
3. De stukken die je eisen onderbouwen ((koop-)contract, aankoopbewijs, algemene voorwaarden etc. en de mails/appjes met communicatie/toezeggingen etc.)
Stap 1
Stap 2
Start
Je start door het aanmelden van je rechtszaak door het formulier zo volledig en correct mogelijk in te vullen.
Stap 2
Stap 3
Voorstel
Wij sturen je een voorstel met daarin de informatie over de scope van de werkzaamheden, de vaste prijs en opleverdatum. Als nodig geven we aan welke aanvullende informatie je nog moet aanleveren.
Stap 3
Stap 4
Akkoord
Jij geeft akkoord op het voorstel, verzorgt de betaling en levert eventueel de aanvullende stukken aan. Als we alles hebben gaan we aan de slag voor je.
Stap 4
Stap 5
Dagvaarding
Je ontvangt van ons de dagvaarding met daarin jouw gegevens/argumenten verwerkt, gereed voor betekening door de deurwaarder en gereed voor aanlevering bij de kantonrechter.
Stap 5
Stap 6
Deurwaarder
Wij leveren ook de gegevens van de deurwaarder aan wie je de stukken kunt sturen met het verzoek te betekenen (je bent vrij om hierin te kiezen, wij dragen een naam aan omdat wij met een aantal deurwaarders afspraken hebben gemaakt voor een soepele afhandeling). 
Stap 6
Stap 7
Procedure
Tot slot geven we je een gedetailleerd overzicht van de procedure, zodat je weet welke stappen nog gaan komen. Vergeet ook onze eerste do's en don'ts niet te lezen.
Stap 7

We kunnen je met nog meer helpen!

We begrijpen dat zelf procederen best spannend kan zijn.
Daarom helpen we je waar we kunnen.

Eerst een laatste waarschuwing

Vanaf € 149

Ben je nog niet toe aan een zaak starten? Stuur een formele brief. Vreemde ogen dwingen. Rustig, beleefd maar zeer duidelijk taalgebruik. Een professionele brief vanuit een derde partij werkt uitstekend als laatste waarschuwing.

Wij sluiten de deal voor je

Vanaf € 199

Ben je in gesprek met de tegenpartij? Goed zo! Toch bang dat je te veel ‘weggeeft’ in de onderhandeling? Of heb je geen zin in de confrontatie? Laat ons voor je onderhandelen. Wij zorgen voor de beste deal! 

Start hulp!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Voor meer informatie of een prijsopgave

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Vraag Advies

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Het formulier is succesvol verzonden

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Werken bij de Rechtfabriek

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in: