Laat ons onderhandelen voor je

Wij zorgen voor het beste resultaat

Wij sluiten de beste deal voor je

Wij begrijpen dat onderhandelen met de tegenpartij confronterend kan zijn. Misschien ben je te veel emotioneel betrokken en wil je ze ook weer niet ‘het vel over de oren trekken’. Of wil je gewoon niets onnodig ‘weggeven’.

Laat ons onderhandelen voor je.

Voor de duidelijkheid: wij doen geen mediation. Wij proberen geen partijen ‘weer bij elkaar’ te krijgen. Wij zorgen dat er een deal komt waar jij tevreden mee bent. Als dat mogelijk is.

Wij bepalen niet het door jou gewenste resultaat. Maar te hoog inzetten maakt wel de kans groter dat de tegenpartij niet bereid is tot het maken van een deal. Wees dus reëel.

Dreig nooit met iets dat je niet waar durft te maken. Als je aangeeft dat je (volgende) juridische stappen zal zetten als er geen deal komt, moet je bereid zijn dat ook te doen. Kijk voor meer informatie over zelf procederen in ons kenniscentrum. Zodra de tegenpartij door heeft dat je je dreigementen niet waar maakt, zal er geen stok achter de deur meer zijn om tot een deal te komen. Lees ook onze do’s en don’ts. Wat voor een procedure geldt, geldt ook voor je contact met de tegenpartij…

 

Ons laten onderhanelen? Zo werkt het:

Stap 1
Wat heb je nodig?
1. jouw omschrijving van het conflict dat er ligt en wat je van de tegenpartij vraagt. Denk hierbij ook aan de laatste appjes of mailtjes die zijn gestuurd
2. de contact gegevens van tegenpartij (met wie moet worden onderhandeld)
3. het gewenste resultaat uit de onderhandeling (deal), en de minimale voorwaarden waar de deal aan moet voldoen. Indien hier onduidelijkheid in zit, wordt dit met je afgestemd voor we contact opnemen met de tegenpartij
4. antwoord op de vraag of je bereid bent, als de tegenpartij niet bereid is om aan de minimale voorwaarden te voldoen, de juridische procedure in gang te zetten of voort te zetten. Dit is een belangrijke stok achter de deur die wij gebruiken
5. Vaak is het nodig in de slotfase van de onderhandeling om een paar keer kort telefonisch contact te hebben (mondeling akkoord), hiervoor dien je voor ons bereikbaar te zijn.
Stap 1
Stap 2
Start
Je start door het ons de relevante stukken van de zaak te sturen van de zaak en het formulier zo volledig en correct mogelijk in te vullen:
Stap 2
Stap 3
Voorstel
Wij sturen je een voorstel met daarin de informatie over de scope van de werkzaamheden, de vaste prijs en opleverdatum. Als nodig geven we aan welke aanvullende informatie je nog moet aanleveren.
Stap 3
Stap 4
Akkoord
Jij geeft akkoord op het voorstel, verzorgt de betaling en levert eventueel de aanvullende stukken aan. Als we alles hebben gaan we aan de slag voor je.
Stap 4
Stap 5
Onderhandelen
1. wij bespreken het gewenste en het minimale resultaat dat je er uit wilt halen. Hiervan krijg je per e-mail een bevestiging.
2. wij nemen contact op met de tegenpartij en onderhandelen voor jou.
3. als de tegenpartij akkoord gaat met een resultaat dat op of boven het afgesproken minimum ligt, sluiten wij de deal. Uiteraard zetten we alles op alles om jouw gewenste resultaat te bereiken. Wil de tegenpartij op geen enkele manier boven het minimum resultaat uitkomen, dan concluderen wij dat de tegenpartij niet bereid is een voor jou acceptabele deal te sluiten. Dan stoppen onze inspanningen.
Stap 5
Stap 6
Afhandeling
Ligt er een deal dan verwoorden wij die naar jou en de tegenpartij in een e-mail. Dit doen wij met niet-juridisch compact taalgebruik.
Jij regelt met de tegenpartij de afhandeling van de gesloten deal.
Indien de deal niet bereikt wordt: terugkoppeling met de redenen waarom niet en indien van toepassing het bod van de tegenpartij.
Stap 6

We kunnen je met nog meer helpen!

We begrijpen dat zelf procederen best spannend kan zijn.
Daarom helpen we je waar we kunnen.

Zaak Starten

Wij helpen jou direct met het starten van een procedure om je recht te halen!

Vaststellingsovereenkomst

Gefeliciteerd! Je hebt afspraken gemaakt met de tegenpartij. Als iedereen doet wat is afgesproken, is een rechtszaak niet meer nodig. Maar gaan ze dat wel doen? En wat doe ik als ze hun afspraken niet nakomen? Afspraken zijn afspraken. En je kunt ze juridisch formeel vastleggen. Dat noemen we een VastStellingsOvereenkomst (VSO).  Dan sta je sterker, als afspraken toch niet worden nagekomen. 

Start hulp!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Voor meer informatie of een prijsopgave

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Vraag Advies

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Het formulier is succesvol verzonden

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Werken bij de Rechtfabriek

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in: