Juridische hulp
van het begin tot het eind!

Wij maken het oplossen van een conflict zo makkelijk mogelijk voor je.

Daarom helpen we je van A tot Z met het hele juridische proces, en meer.

Eerst een laatste waarschuwing

Vanaf € 69

Ben je nog niet toe aan een zaak starten? Stuur een formele brief. Vreemde ogen dwingen. Rustig, beleefd maar zeer duidelijk taalgebruik. Een professionele brief vanuit een derde partij werkt uitstekend als laatste waarschuwing.

Wij sluiten de deal voor je

Vanaf € 199

Ben je in gesprek met de tegenpartij? Goed zo! Toch bang dat je te veel ‘weggeeft’ in de onderhandeling? Of geen zin in de confrontatie? Laat ons voor je onderhandelen, Wij zorgen voor de beste deal! 

Vaststellingsovereenkomst

Gefeliciteerd! Je hebt afspraken gemaakt met de tegenpartij. Als iedereen doet wat is afgesproken, is een rechtszaak niet meer nodig. Maar gaan ze dat wel doen? En wat doe ik als ze hun afspraken niet nakomen? Afspraken zijn afspraken. En je kunt ze juridisch formeel vastleggen. Dat noemen we een VastStellingsOvereenkomst (VSO).  Dan sta je sterker, als afspraken toch niet worden nagekomen. 

Andere procedurele stukken

Ben je al verwikkeld in een lopende zaak en rijzen de kosten de pan uit? Zorgt de reactie van de tegenpartij voor een onverwachte wending en ben je er niet gerust op? 

Ook dan nemen wij het maken van stukken van je over. Dit is uiteraard maatwerk op basis van de stukken die er al liggen.

Voor meer informatie of een prijsopgave

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Start hulp!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Vraag Advies

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Het formulier is succesvol verzonden

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Werken bij de Rechtfabriek

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in: